17 Aralık 2007 Pazartesi

modern mobilya tasarımı

Adnan Serbest ve En Yenileri...
Modern mobilyada tasarım harikası seçkin ürünleriyle ayrı bir yeri bulunan Adnan Serbest, yeni ürünleriyle yine Mobilyadekorasyon.com'da. Ürünlerinde minimalist çizgilere görsel bir şıklık katan ince detaylara yer veren Adnan Serbest, yeni koleksiyonuyla sayfalarımızdan sizlerle buluşuyor.

Önce Sandalyeye Bakılır
Salonun en iddialı yeri elbette yemek takımının bulunduğu köşedir. Diğer mobilyaları seçerken birazda o grubu düşünerek seçeriz. Masa ve sandalyelerin bütünlüğü de yemek masasını tercih ettiren önemli bir özelliktir. İşte bu vazgeçilmez ikilinin bir parçası olan sandalye modelleri de bu haftaki haber dosyamızı oluşturdu
E.C.A. Termostatik Radyatör Valfleri ile Yılda 450 YTL Tasarruf
E.C.A., Termostatik Radyatör Valfleri ile hem kullanıcısına hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya yönelik en hesaplı çözümleri sunmaya devam ediyor. Türkiye'de ilk kez ve sadece E.C.A. tarafından alınan TS EN 215 belgeli Termostatik Radyatör Valfleri ile yüzde 30 ısı tasarrufu sağlanırken, bunun aile bütçesine yıllık ortalama katkısı konut başına 450 YTL'yi buluyor.

Nicoll'den Bakır Görünümlü Yağmur Olukları
Nicoll' ün işlevsel tasarımı ve teknik üstünlükleri ile dikkat çeken Ovation Serisi'ne eklediği yeni bakır görünümlü yağmur olukları kullanıcılarla buluşuyor.
İncele, yorumla, tavsiye et ve paylaş
Sitemizde beğendiğiniz ürünler için altındaki form yardımıyla, üreticisiyle irtibata geçebilir, ürünü incelediniz veya aldınız ise ürün hakkında yorumda bulunabilir, Firma logosuna tıkladığınızda adres ve telefon bilgilerine ulaşabilir "Tavsiye Et" butonuyla o ürünü arkadaşınıza önerebilirsiniz. Mobilya sektörünün 2 önemli fuarı burmodef ve mobteks 2006 fuarları bursa da başlıyor. Tüyap Fuarcılık tarafından organize edilen Bursa 5.Mobilya, Dekorasyon Fuarı BURMODEF 2006 ve Bursa Mobilya Döşeme Endüstrisi, Döşemelik Kumaşlar, Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı mobteks 2006 2-5 kasım tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararas Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak.

Burmodef 2006
Bursa 5.Mobilya, Dekorasyon Fuarı (Bursa Marangozlar ve Mobilyacılar Odası desteğiyle hazırlanmaktadır).
Fuar Adı: BURMODEF 2006
Yer: Tüyap Bursa Uluslararas Fuar ve Kongre Merkezi
Tarih: 02 Kasım - 05 Kasım 2006
Temsilcilikler: Chan Chao International (Tayvan), C.F.H. Associates S.R.L ( talya ), S.B.L. ExhibitionsLtd. (srail), Boxin Exhibition Service Co. Ltd. (in).

Mobteks 2006
Bursa Mobilya Döşeme Endüstrisi, Döşemelik Kumaşlar, Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı.
Fuar Adı: MOBTEKS 2006
Yer: Tüyap Bursa Uluslararas Fuar ve Kongre Merkezi
Tarih: 02 Kasım - 05 Kasım 2006
Temsilcilikler: Chan Chao International (Tayvan), C.F.H. Associates S.R.L ( talya ), S.B.L. Exhibitions ltd. (srail), Boxin Exhibition Service Co. Ltd. (in).

16 Aralık 2007 Pazar

mobilya dünyam hoşbulduk

ev,ofis yazlık vs dekorunu mobilya dünsı ile gerçekleştirin