7 Ocak 2008 Pazartesi

NETTEN DEKOR DÜNYASI

Bilgisayarınızın başından kalkmadan yeni bir avize seçmeniz, ya da koltuk takımınızı yenilemeniz mümkün. Hatta bütün evinizi baştan aşağı dekore edip bunu yaparken bir iç mimardan online dekorasyon danışmanlık hizmeti de alabilirsiniz. Size bu imkanları ocak ayından beri hizmet veren evimizinherşeyi.com web sitesi sağlıyor.

Sitenin amacı, Türkiye’nin her yerine online siparişle 24 saat içinde istenilen eşyaları ulaştırmak. Lambadan beyaz eşyaya, yatak örtüsünden plazma televizyona kadar 2 binden fazla ürün var. Panasonic, Toshiba, Loewe, LG, Pioneer, Hyundai, Motorola, Nokia, Samsung, Miele, Elektrolux, Kenwood, Budun ve General Electric ulaşabileceğiniz markaların birkaçı. Bazı ürünleri de ilk kez burada görmeniz mümkün. Örneğin; Miele’nin yağsız çalışan fritözü gibi.

Sitede online mimari çözüm desteği sağlayan bir link de var. Mar Mimarlık’ın uzmanları, sizden gelen soruları yanıtlıyor. Evinizi baştan aşağı dekore etmek isterseniz, Mar Mimarlık ile bir araya gelerek profesyonel hizmet de alabilirsiniz. Bu fırsatlardan ücretsiz yararlanmak için siteden bir kez alışveriş yapmanız yeterli. Ödemeleri havale veya kredi kartıyla yapabilirsiniz. 2 yıl garantili ürünler, ücretsiz kargoyla Türkiye’nin her yerine 24 saat içinde teslim ediliyor.

Hiç yorum yok: